Wachttijden

Actuele Wachttijden
Onderstaande wachttijden zijn altijd een indicatie. Bij de intake krijgt u van de intaker(s) te horen, hoe lang de wachttijd daarna nog zal zijn.

 
Intake

STAP 1:
Na de telefonische aanmelding, ontvangt u onze vragenlijsten. Zodra deze door u zijn ingevuld en de verwijsbrief of beschikking in ons bezit is, sturen wij u binnen 1 - 2 maanden een uitnodiging voor het intakegesprek.

Start Zorg

STAP 2:

 • De wachttijd voor psychologisch / orthodidactisch onderzoek:
  Voor vergoed onderzoek is de geschatte startdatum ongeveer 3 à 4 maanden na aanmelding. Een voorwaarde hierbij is dat onze vragenlijsten (zie stap 1) door u zijn ingevuld en u een geldige verwijsbrief of beschikking heeft.

   
 • De wachttijd voor Ernstige Dyslexie (ED):
  Voor vergoed onderzoek naar ED is de geschatte startdatum ongeveer 2 à 3 maanden na aanmelding. Een voorwaarde hierbij is dat onze vragenlijsten (zie stap 1) door u zijn ingevuld en u een geldige verwijsbrief of beschikking heeft.
 • De wachttijd voor particulier onderzoek (door ouders / cliënt bekostigd):
  Voor particulier onderzoek is de geschatte startdatum ongeveer 2 tot 4 maanden na aanmelding, afhankelijk van uw hupvraag. Een voorwaarde hierbij is dat onze vragenlijsten (zie stap 1) door u zijn ingevuld en u de offerte ondertekend heeft.
 • De wachttijd voor behandelingen / therapie:
  Voor behandelingen / therapie is de geschatte startdatum ongeveer 3 maanden na aanmelding. Een voorwaarde hierbij is dat onze vragenlijsten (zie stap 1) door u zijn ingevuld en u een geldige verwijsbrief of beschikking heeft.
 • De wachttijd voor volwassenen zorg:
  Voor volwassenen zorg is de geschatte startdatum: nog niet uitvoerbaar; wordt later bekend.