Wachttijden

Actuele Wachttijden (bijgewerkt 26 september 2023)

 • De wachttijd voor psychologisch / orthodidactisch onderzoek:

  Voor vergoed onderzoek is de geschatte startdatum ongeveer 4 à 5 maanden na aanmelding. Een voorwaarde hierbij is dat onze vragenlijsten* door u zijn ingevuld en u een geldige verwijsbrief of beschikking heeft. Het intakegesprek plannen we dan binnen 2 maanden.
   

 • De wachttijd voor Ernstige Dyslexie (ED):
  Voor vergoed onderzoek naar ED is de geschatte startdatum ongeveer 3 à 4 maanden na aanmelding. Een voorwaarde hierbij is dat onze vragenlijsten* door u zijn ingevuld en u een geldige verwijsbrief of beschikking heeft. Het intakegesprek plannen we dan binnen 2 maanden.
   
 • De wachttijd voor particulier onderzoek (door ouders / cliënt bekostigd):
  Voor particulier onderzoek is de geschatte startdatum ongeveer 4 maanden na aanmelding. Een voorwaarde hierbij is dat onze vragenlijsten* door u zijn ingevuld en u de offerte ondertekend heeft. Het intakegesprek plannen we dan binnen 2 maanden.
   
 • De wachttijd voor behandelingen / therapie:
  Voor behandelingen / therapie is de geschatte startdatum ongeveer 4 à 5 maanden na aanmelding. Een voorwaarde hierbij is dat onze vragenlijsten* door u zijn ingevuld en u een geldige verwijsbrief of beschikking heeft. Het intakegesprek plannen we dan binnen 2 maanden.

  *Vragenlijsten: na de telefonische aanmelding, ontvangt u onze vragenlijsten. Zodra deze door u zijn ingevuld en de verwijsbrief of beschikking in ons bezit is, sturen wij u binnen 2 maanden een uitnodiging voor het intakegesprek.
   
 • De wachttijd voor volwassenen zorg:
  Voor volwassenen zorg is de geschatte startdatum: nog niet uitvoerbaar; wordt later bekend.